dsc02108

Schuim inlay

Een schuim inlay is een op maat gemaakt interieur van schuim voor een koffer, waarbij het zo wordt gemaakt dat het daarvoor bestemde product precies in het schuim past.

Dit kan voor functionele redenen zijn, bijvoorbeeld voor het veilig transporten van breekbare goederen of voor promotionele doeleinden, waarbij het product zo in het schuim ligt dat het mooi gepresenteerd wordt. Op de andere pagina's vind u hier voorbeelden van.

Stel u wilt voor uw klanten een USB-stick laten maken met uw bedrijfslogo of naam er op. Om het geheel mooi te presenteren kunnen wij voor u een op maat gemaakte schuim inlay maken zodat de USB-stick precies past in het schuim van bijvoorbeeld een dvd hoesje, waar u dan weer bijvoorbeeld op de voorkant een eigen ontwerp kan plaatsen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat we veel schuim op voorraad hebben in diverse kleuren kunnen we direct voor u aan de slag.

Wilt u eerst een voorbeeld, een zogeheten prototype zien, dan kan dit uiteraard ook.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of bel naar 010-4355672.

!
!
!